måndag 5 december 2011

Väla besök

Vi har ett större köpcentra, Väla, utanför Helsingborg som har blivit ännu störra, finare och modernare sedan de byggt om och byggt till. Leo, jag, Petra och Maja tog bussen dit för att hålla oss sysselsatta och min förkylning var inte så passande med det blöta vädret. Det var bättre att hålla sig inomhus.

Våra barn var inte riktigt synkade, de brukar sova, äta och vara vakna ungeför samtidigt men ett två veckors uppehåll från sist vi träffades hade gjort sitt till. Det blev många stopp och matpauser, blöjbyten, rasta Maja som ville springa rundor lite och vi som skulle äta lunch, men det gick.

Det blev en trevlig dag som vanligt. Jag shoppade flaskor till Leo då han har börjat äta välling och jag får spel på DrBrowns flaskor då man måste ha röret i, annars läcker de. Ett j-vla meck med allt och det blev Mam flaskor utan tjock botten. Petra tipsade om att köpa utan då de med tjock botten ofta går sönder/spricker och Leo är så pass stor så han kan äta ur flaskor utan luft-bubble-ta-bort-mojäng.

Leo testade majsbågar för första gången och var verkligen superduktig att äta dem. Han tog dem meddetsamma till munnen och började mumsa. De kladdar något otroligt men han gillade dem.


Vi är klara och redo att sticka iväg


Äter majskrokar för första gången



Inbäddad och har det bra i sin vagn


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar