torsdag 29 december 2011

Igår reste sig Leo upp!

Igår chockade han oss verkligen då han flera gånger reste sig upp alldeles själv med hjälp av att ta stöd mot något. Som tur var hade vi dagen innan sänkt hans spjälsäng till det lägsta så nu kan han stå upp i sängen utan problem och det har han redan gjort.

Sitta upp har han inte tid med, nu kryper han snabbt och lätt dit han vill. Det hörs inte så många dunsar längre av att han slår huvudet i golvet när han tappat balansen när han kryper. Men nu kan man inte lämna honom själv utan måste ha ständig koll så han inte reser sig upp och ramlar, den dunsen vill jag inte vara med om...
Så roligt det är att ha en aktiv liten kille!

Kul att komma upp lite

Leo står själv

3 kommentarer:

  1. Jag sitter och fixar med bloggen lite, jag ska skapa några nya kategorier och ändra några småsaker. Sen ska jag packa klart väskan :)

    Vad gör du då=
    Kram

    SvaraRadera
  2. Häftigt! Då blir det full rulle nu... Sven fyller två månader den 7:e januari och kan stödja på sina ben om man håller honom om ryggen och nacken. Han älskar det och koncentrerar sig utav tusan. Men balansen finns där ju inte såklart. Det roligaste just nu är hans joller som man hör allt oftare och att han ofta svarar en med ett leende när man pratar med honom och ler mot honom. Kommer du ihåg hur Leo var när han var två månader?
    Kram! /Linda

    SvaraRadera
  3. Hej Linda! Ledsen för sent svar. Har fullt upp nu när Leo kryper rundor;) Så mysigt ni verkar ha det:D Jag kikade här i bloggen under "Labels" som finns lite längre ner på vänster sida och Leo 2 månader. Han var väldigt stadig vid 2 mån och när han var 3 månader bytte vi till sittvagn då han vägrade ligga ner. Har alltid varit väldigt livlig och sprallig. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket mer, tiden går så fort. Därför är det bra att skriva ner :D kram!

    SvaraRadera