Kokosräkor i röd curry
Röd curry med kokos och crème fraiche blir en ny smaksensation.
Ingredienser
1 kg stora räkor med skal (ca 400 g skalade)2 paprikor
100 g sockerärtor
2 vitlöksklyftor
1 msk Arla smör
1 msk röd currypasta
1 hönsbuljongtärning
2 dl kokosmjölk
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
färsk koriander eller
persilja
Gör så här
- Skala räkorna.
- Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar.
- Dela sockerärtorna på längden.
- Skala och hacka vitlöken.
- Fräs grönsakerna i smör i en wok eller stor stekpanna.
- Rör ihop currypasta, smulad buljongtärning, kokosmjölk och crème fraiche.
- Låt räkorna fräsa med grönsakerna någon minut och häll på såsen.
- Låt allt koka upp.
- Strö över koriander.
- Servera med limeklyftor och jasminris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar