tisdag 12 april 2011

Hos barnmorskan

Var hos barnmorskan och bebisen har växt 4 cm på två veckor! Inte konstigt att jag har varit vrålhungrig och gått ner i vikt...bebisen har tagit all näring den behöver, kroppen är fantastisk!
Förra gången för två veckor sedan var bebben 26 cm och hade bara växt 1 cm på en månad, nu är den 30 cm så det var jätteskönt att hamna på normalkurvan igen och inte vara under :D
Bebisen låg med huvudet uppåt denna gången men den kommer nog snurra rundor några vändor till innan den fixerar sig neråt.
 Innan dess var jag och sambon på föräldrakurs, var kul att träffa andra blivande föräldrar och barnmorskan gick igenom de olika förlossningsstadierna. Mycket intressant och vi kommer gå de två resterande gångerna också. Nästa gång ska vi titta på förlossningsfilm och den är textad så jag kan hänga med och gå igenom de olika smärtlindringarna som finns.
Men bäst var ju helt klart att bebben växt så mycket :D

3 kommentarer:

  1. Va skönt att bebis växer igen =)

    Hur mår du nu? Inte långt kvar alls ju

    SvaraRadera
  2. Hur kan Bm mäta bebisens längd? D kunde aldrig min. D ligger ju ihoprullade. Är det livmodermåttet du menar? Skönt att allt är bra. Då ska den bara lägga sig rätt med :) Jeanette Walldén

    SvaraRadera
  3. Barnmorskan sa bebisen har vuxit från 24 till 30 cm men hon menar nog som du säger livmodermåttet:)
    H*n stökar och bökar nu som mest för att komma tillrätta, vet inte vad som är bäst, ligga neråt och trycker så man måste på toa hela tiden eller boxas så man tappar andan:)

    SvaraRadera