fredag 28 oktober 2011

Tips; Tipspromenad varje söndag i Helsingborg


Bild från jan 2011 på mig under Tipspromenad

När jag endå är igång så kan jag rekommendera tipspromenad i Pålsjö Skog som hålls varje söndag fram till den 27 nov. Jättetrevligt är det! Man kommer ut i naturen, rör på kroppen och anstränger knoppen. Där fick jag till det...;)

Från Korpens Hemsida:

Tipstolvan i Pålsjö Skog är en tipspromenad som är avsedd för och anpassad till hela familjen. Trevlig gemenskap, frisk luft och rörelse (gång) i långsam, måttlig eller snabb takt är väsentliga ingredienser.

Tipstolvan är en tipspromenad utmed en snitslad bana med 12 frågor utplacerade längs banan. Banan är olika från söndag till söndag och läggs alltid med tanke på att familjer med barnvagn, rullstol m.m. skall kunna delta.

Frågorna är av varierande svårhetsgrad och täcker många olika områden. De yngsta barnen har sin egen tävling som innebär at de skall räkna gubbar (smileys) på frågebladen. Priser delas ut dels till de som har klarat frågorna bäst, men lottas dessutom ut bland alla deltagare oberoende av resultat.

Tipstolvan arrangeras varje söndag under vår- och höstsäsongen. Varje säsong omfattar ca 13 - 14 veckor och bjuder på underbara upplevelser i ”skogen” när den är som bäst.

Alla deltagare som har genomfört promenaden bjuds på en mugg kaffe (ett glass saft) och en liten kaka (ingår i deltagaravgiften).

Start: sker från planen framför förskolan vid tennisbanorna.Starttid: kl 10:00 - 12:00.

Mål: är på samma plats som starten och dras in kl 13:00.

Deltagaravgift: 20:- för vuxna och 10:- för barn och ungdomar upp till 16 år.

Höstsäsongen 2011: Tipstolvan kommer att under hösten 2011 arrangeras från och med söndagen den 18 september till och med söndagen den 27 november.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen.

Styrelsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar