söndag 23 oktober 2011

Buzzador - Digster


Jag har fått förmånen att prova på Digster Premium gratis genom Buzzador  och tycker det är helt suveränt! Jag är väldigt dålig på att hitta bra musik och tycker det är svårt att välja bra musiklistor.
Har du spotify, Itunes eller WIMP kan du använda Digster. Grundidén är att du får färdiga spellistor som du importerar till t ex Spotify.

Det är väldigt enkelt. Gör så här:

Surfa till Digster och klicka på ”Skapa musikprofil”.

Välj hur du vill logga in. Om du använder Facebook för att registrera dig kan du bara logga in med Facebook.
Klicka på ”Registrera dig”. Skriv in Buzzadorkoden: buzzador.

Ange dina musikpreferenser i dina Inställningar så att Digsters 20 musikredaktörer kan föreslå spellistor som de tror att du gillar.
 Sen har du färdiga spelistor som du kan använda vid alla tillfällen. Digster bjuder på Premium och rabattkoden är Buzzador. Smart va?!? 

Från Digster Hemsida:

Digster Premium

Med Digster Premium får du tillgång till alla tidigare versioner av våra Live-listor och artisternas egna listor. Du kan antingen betala för ett Premium-abonnemang eller använda dig av en värdekod, om du haft turen att lägga vantarna på en sådan.

För alla tillfällen

Alla playlists på Digster är märkta med genre, stämning och vad vi på redaktionen tycker listan passar för. Allt ifrån party till träning. Om du sen vill relaxa till en House-lista är det såklart upp till dig. Det går ju att dricka rött vin till fisk också.

Spotify playlists

Har du Spotify får du enkelt din musik uppdaterad av Digster. Tryck på +Subscribe i Spotify när du har en Digster-playlist uppe. Så snart vi uppdaterar så är din lista uppdaterad. Ibland kan du behöva starta om Spotify för att du skall märka uppdateringen.

Vill du också gå med i Buzzador?
KLICKA HÄR
Uppge gärna mig; Maltelina så jag får credit för att ha värvat dig så blir jag superglad.
Det kostar inget, om man inte själv väljer att tacka ja till en sådan kampanj och du väljer vad du vill buzza för dina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar