onsdag 17 augusti 2011

Spontan dag

Måndagen präglades av spontanitet och mat. Petra och Maja kom hem till oss för att titta på tjej barnkläder som jag säljer åt en kompis. Det blev några fynd åt Maja och tiden gick åt att "barnsäkra lägenheten" då Maja vill pilla och smaka på allt...söta unge!
Vi bestämde oss för att gå ner till stan och äta lunch och vi traskade iväg med barnen till O´Learys för att äta deras hamburgare...supergott!! Ungarna var så snälla och hade bestämt sig för att sova under hela vår lunch, underbart! Det var så kul för när vi kom med våra två barnvagnar så såg folk på uteserveringen helt förstörda ut, som om de förväntade sig två skrikiga ungar..men inte ett pip gav de ifrån sig...jag och Petra var nog mer högljudda;)
Mätta och belåtna gick vi hem till Petra, Maja och Johan. Leo fick sig ett skrovmål och lite senare bjöds vi in till att grilla. Johan ringde Tobbe och de stack iväg och handlade mat. Det blev en god middag med korv och bröd till "förrätt", grillad lax med ugnsbakade klyftpotatis/morötter och tzatziki till huvudrätt, så gott! Sen var det dax att ta sig hemåt..
Det blev en rolig dag och så skönt att inte allt var planerat:D

Leo testar Majas stol.

Vem ligger här....?

Jo, Leo och Maja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar