måndag 22 augusti 2011

Ank-promenad

Lördag var sista dagen Emelie var här och solen tittade äntligen fram! Vi gick en promenad till Harlyckan där det var bakluckeloppis. Fyndade en massa kläder till Leo, 7 plagg för 60 kr och i fint skick var de också. Efter det gick vi till Jordbodalen så Leo fick titta på ankorna. Skönt att Emelie äntligen fick lite sol under sin semester!

Jag märker att Leo vill vara uppe mer och mer under våra promenader så nu ska jag prova om en kudde är bättre så att han kommer upp och kan spana från sin liggdel. Skulle helst vilja byta och sätta honom i sittdelen, men han är för liten än så länge.
Vi provade även att sätta honom framåt i sin babybjörn då han har blivit helt tokig när man satt honom i den med näsan mot oss, har inte varit populärt! Men nu när han kan titta framåt så är han hur glad som helst. Vi har en sprallig kille!

Senare på eftermiddagen var det dax för Emelie att ta tåget till Köpenhamn och möta Kim för att sedan flyga hem till Madrid dagen därpå. Så roligt att ha hennes här, men nu dröjer det tyvärr flera månader tills vi ska ses nästa gång...snyft snyft...

I jordbodalen

Jag och min son som verkligen vill vara med på bild...

kan man bli sötare?

Som sagt, han vill verkligen vara med på bild....

Em visar Leo ankorna

Titta på fåglarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar