tisdag 3 maj 2011

Packa BB väska...

men vad ska man ta med!?!? Jättesvårt att veta och googlat lite för att få inspiration. Någon som har några bra tips på saker man inte kan klara sig utan?
Har börjat få sammandragningar som heter duga så det känns som att det är bara att börja packa, man vet aldrig...men känns än så länge lugnt, men vill inte stress packa i sista minuten så man får med sig fem par tubsockor och en tandborste eller nått...

5 kommentarer:

  1. GUD!! Nu närmar det sig!!!
    Hör av dig så fort det händer!! ;-)
    och om vi kan ses nått innan..
    gå i stan, ta en glass på pistacia ;-)
    Kram Therese.S

    SvaraRadera
  2. Visst gör det, det går i rasande fart :D Vi kan höras om när vi kan träffas... kram

    SvaraRadera
  3. Kameran... Man klarar sig utan det mesta. Det går att hämta om det krisar. Vi fick inte med kameran när vår yngsta föddes. Blev lite akut. Tack och lov var jag på sjukhus på kontroll. För 35 minuter efter första värken kom skruttan.

    SvaraRadera
  4. tack Malin, ska tänka på att få med Kameran. Låter som en väldigt dramatiskt förlossning, 35 min!! Du är nog specialbyggd för att föda ;)

    SvaraRadera
  5. Goa mjukisbyxor, stora trosor, bra musik, filmspelare (bebisen sover faktiskt en hel del...), och det viktigaste: EGET MJUKT TOAPAPPER!!! Behöver inte gå in på det närmare annat än att sjukhusets egna ryktas vara av den riviga sorten och DET vill man som nyförlöst INTE ha! =)
    Nu är det inte långt kvar!!! Härligt!
    Kram!

    SvaraRadera