måndag 23 maj 2011

Loppisfynd och Fika i Norra Hamnen

Hade bestämt med Petra att vi skulle åka till Vikens IK loppis och det gjorde vi. Fick låna sambons bil och Petra körde då jag har rejäl gravidhjärna. Vet inte om det hjälpte då vi båda två har fruktansvärt lokalsinne men till slut efter några omvägar så kom vi fram ;) Det gäller att vara ute i god tid och när vi kom så var det kö in till parkeringen men det gick snabbt och lätt att få en plats. Vi var där 20 min innan de öppnade och prick kl 13.00 började "tjurrusningen" dvs folk springer som yra höns för att haffa saker som de vill ha innan någon annan hinner före. Det var första gången för Petra och vi hade lika kul åt det :D Brukar själv vara en" yr höna" men idag kände jag för att ta det lugnt då man inte springer så lätt med övervikt på magen. Vi gick och tittade på allt och inget och det blev lite fynd trots allt från min sida.
Det var fullt med folk och vi pausade med hamburgare och läsk. Så kul att titta på allt som folk köpte! En sparkcykel som någon bar rundor på var nog det mest komiska, skridskor, rostig gammal trehjuling, leksaker mm. Folk konkade runt på tunga möbler och de flesta verkade stortrivas med sina fynd. Folk köper verkligen allt!
Se även artikel i HD, Klicka Här.
Efter loppisen blev det en fika i Norra Hamnen på Marincenter där de har båtshopp kombinerat med ett fik. En mycket trevlig dag! Vad Petra köpte på loppisen? En Hamburgare blev hennes fynd...

Innan loppisen öppnade



Mycket folk!

Petra i Norra Hamnen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar