måndag 30 maj 2011

Jojo Sommarkort och kontantfritt

Nu har jag förbeställt Jojo sommarkort som innebär att man kan åka buss och tåg i hela Skåne under perioden 15 juni - 15 augusti samt får rabatt på Venbåtarna. Om man köper genom hemsidan kostar det endast 460 kr och man får åka hur mycket man vill. Toppen då jag kommer vara mammaledig hela sommaren och kan besöka lite olika platser. Sen att de skickar hem det i brevlådan är ju ännu bättre så man slipper ta bussen för att hämta det...
Från och med 1 Juni är det kontantfritt på bussarna i Helsingborg, tycker det är jättebra så att chaufförerna får en tryggare arbetsmiljö och risken för rån minskar. Tror att det kommer bli många sura miner i början men sen som alltid kommer folk att anpassa sig efter ett tag. Det kommer bergis vara de som har tillgång till internet (där man kan ladda sitt jojo kort) eller med mobil (man kan köpa sms biljett) som kommer gnälla mest. Inte de utan internet och mobil! Någon som vill slå vad?!?!
Har själv lagt in numret till sms biljett (720 40) så det inte ska vara några problem att åka med om man glömt kortet hemma.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar