måndag 14 maj 2012

Leo 11 månader - Sammanfattning

Jagar efter bollen

Nu går vår lilla påg! Stor har han blivit också! I mina ögon blir han mer och mer ett barn och visar nu vad han vill ha och inte ha. Det han vill ha stannar hos honom och det han inte vill ha kastas gärna i golvet. Blir ledsen om man tar saker ifrån honom som han tycker är roliga.
Leker oftare "fint" med sina närmaste kompisar Erik, Clara och Maja. Nu hoppar han inte på dem lika ofta och vill "kramas".

Leo är väldigt stark av sig och  flyttar gärna saker och människor som kommer i hans väg. Pussar och kramas gärna, klappar händer, vinkar och sitter i knäet max i några sekunder, sen spritter det i benen. Klä på sig är en brottningsmatch, ibland får man vara två;) Har en väldigt aktiv liten kille, är för det mesta alltid glad och som gärna busar med alla. Älskar allt med bilar, bussar och dammsugaren kan han pilla på i långa stunder.

Bollen är en ny favorit och "kör" med sina leksaker längs med golvet, helst av allt körs det med bilar.
Säger "titta" och "titta där" till allt och pekar. Vill gärna att man pekar på saker och säger vad det heter. Tycker det är väldigt roligt när man tecknar samtidigt som man säger ordet. (lär honom tecken som stöd, men mer om det en annan gång).

Sömn
Somnar vid 18-18.30 och vaknar allt mellan 5.00 till 7.00. Men kl 5 tycker vi är mitt i natten så då får han snällt somna om.

Mat
Äter två burkar mat, 3 fruktpureer, en skål gröt, 500-600 ml välling om dagen. Äter gärna plockmat, gillar gurka, melon, majs, smörgås, rån, riskaka, pasta. Tycker inte om ägg, falukorv eller stora bitar mat.
Leo är 74 cm lång och väger 9 590 g
Han har storlek:

T-shirt: 86
Byxor: 80
Strumpor: 19/21
Skor: 19-20
För att se hur han hade det som 10 månaders bebis klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar