tisdag 17 januari 2012

Är du rädd för att vara själv med ditt barn?

Sen Leo föddes har jag aldrig tvekat att hitta på saker, fastän de ibland kan verka jobbiga, skrämmande eller omständiga. Brukar alltid ha inställningen att vi får prova och se, funkar det inte så är det bara att gå därifrån.
Vi lämnade bort honom tidigt att sova över eller bara för några timmar och det har alltid funkat jättebra! Det har verkligen gett resultat och han är inte lättskrämd, älskar vuxna, barn och djur. Sedan han börjat krypa får alla hundar se upp när han jagar dem...

Jag är verkligen glad att vi som föräldrar kan ta en timeout eller gå ut och roa oss, hinna längta efter honom, vara utvilade och glada föräldrar när han är tillbaka. Det är lyx!

För er som tvekar att göra vissa saker, som  tex ta en fika själv med din älskling, prova! Jag och Leo fikade på Helsingborgs stadsbibliotek och jag var djupt imponerad. Han satt och var glad i sin matstol och störde ingen. Det var relativt tyst där och vi kunde sitta och slappa tillsammans. Han blev lite ledsen på slutet men då gick vi, inte mer med det. Men vi provade och det gick hur bra som helst.


Fika med Leo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar