lördag 7 juli 2012

Kolonimys och Kulijuli

I tisdags blev det en rolig och hektisk dag. Dagen började med en liten semesterutflykt. Det var så det kändes när man kom cyklandes till Malin och Malte och deras kolonistuga. Det var så kul att träffas igen och killarna lekte så fint ihop. De busade, sprang iväg på äventyr, Leo käkade lite sten, skvättes vatten, grävde i sandlådan och mycket mer.
Malin hade bakat rabarberpaj där rabarbern kom från deras koloniträdgård. Leo tyckte väldigt mycket om den och jag med förståss! Det blev en väldigt trevlig eftermiddag, vi kommer gärna fler gånger;)

Efter det var det bara att cykla hem, vänta på att Tobbe om kom hem, packa om, i med busungen i vagnen som han somnade i på två röda sekunder när T gick med honom och jag tog cykeln till Kulijuli.
Det är en konsert som Helsingborg stad anordnar varje tisdag i juli där olika artister uppträder. Igår var det  Sten och Stanley, Little Gerhard mfl.
Alla sitter på gräset, har med picknick, vin och tittar på folk. Inte många bryr sig om vad som händer på scen..;)
Vi mötte upp min mamma och lagom till att vi började äta så vaknade Leo...mormor försökte gå en runda med vagnen men han vill inte sova, så han fick också vara med:)
Det blev en trevlig dag och jag somnade väldigt fort på kvällen.


Malte och Leo leker fint

Fina sandlådan som Maltes morfar byggt


Gräsklipparen var rolig


Fina Malte

Favorihänget

Kulijuli

Mycket folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar