onsdag 18 juli 2012

Staket, storstädning och Sons of Anarchy

Igår var en effektiv dag. Klockan tio stod Leo´s farfar i vår trädgård för att hjälpa Tobbe att sätta upp vårt nyinköpta staket. Vi har inte rikgtigt kunna koppla av i vår trädgård då busungen springer iväg hela tiden och grinden ut till vägen är sedan i april sönder (riktigt irriterad för det, men det är en annan historia). Så nu kom det äntligen på plats och fint blev det! Tack för hjälpen.

Sen bestämde sig Leo att det var dags att sova så vi fick storstädat. Det röjdes, dammsögs, dammades och resultatet blev en lägenhet som luktade gott och sken ikapp med solen.
När han vaknade skulle ju staketet invigas och det blev lite trädgårdshäng. Så skönt att äntligen kunna koppla av och njuta av att vara ute tills regnet öste ner. Då var det bara att packa ihop och gå in igen.

Sen blev det middag och efter det när Leo somnat så tittade vi på Sons of Anarchy. En sjukt bra serie om ett kriminellt motorcykelgäng. Kan verkligen rekomendera den. Vi avslutade säsong tre och började på fyran och sen kallade sängen.
Vilken bra dag, skönt att få saker gjorda och sen kunna koppla av till fullo.

Fina busungen

Kan inte rymma längre

Tänk vad spännande saker man kan hitta

Lilla trädgårdsmästaren

Ett stycke staket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar